Boxsprings

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van boxsprings van alleen maar topmerken zoals: Auping, Tempur, Kuperus, Preston en Ergosleep.

Boxspring is vertaald uit het engels “doos met veren”. Voor een goede kwaliteit is een goede opbouw van de boxspring belangrijk, tegenwoordig zijn er namelijk “nep” boxsprings op de markt. Dit zijn vaak gestoffeerde lattenbodems, aluminium gestoffeerde frames of houten gestoffeerde frames. Die zien er uit als een boxspring, maar zijn niet vergelijkbaar qua ligcomfort, levensduur, ondersteuning en kwaliteit.

Bij ons kunt u er zeker van zijn dat de box goed ondersteund is met een pocketveer! Al onze boxsprings zijn naar eigen wensen samen te stellen; de stof, hoofdbord, voetbord, matrassen, topper en de pootjes. Kortom; u ontwerpt zelf uw eigen boxspring.

Bedmodellen en ledikanten

Bedmodellen zijn er in alle uitvoeringen en designs; van hout, staal tot gestoffeerde ledikanten. Zo kiest u zelf het design wat het beste bij u past! Verder kunnen de ledikanten samengesteld worden met bodems en matrassen van iedere fabrikant.

50+ers / zorgbedden

Deze bedmodellen hebben allemaal een deelbare functie; waardoor het gemakkelijker wordt om schoon te maken, te stofzuigen en het bed op te maken. Daarbij kunt u later de bedden ook van elkaar afhalen waarmee u 2 aparte 1-persoonsbedden creëert. Verder is hier ook ons zorg-assortiment qua bedden opgenomen; dit betreft losse hoog-laag bodems die inzetbaar zijn in uw bestaande ledikant maar ook volledige bedden met bijvoorbeeld trendelenburg en anti-trendelenburg functies, uitvalbeveiliging, papegaai en alles wat hier nog meer bij komt kijken om het u zo gemakkelijk een aangenaam mogelijk te maken thuis. Wij adviseren u graag bij het maken van een juiste keuze

Een greep uit ons assortiment